Kinderfeestjes

Kinderen vanaf groep 3 van de basisschool kunnen hun verjaardagsfeestje bij Circus Santelli komen vieren. Onder begeleiding van een trainer gaan de kinderen aan de slag met onder andere: kogellopen, jongleren, trapeze, acrobatiek en éénwielfietsen.

Het feestje
Tijdens een circusfeestje maken deelnemers kennis met verschillende circustechnieken. Feestjes kunnen plaatsvinden op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur, vrijdag van 13.30-15.30 uur (of 13.30-15.00 uur voor kleuters) en op zaterdag en zondag tijden in overleg. Een margedag is ook een optie.

Duur: 2 uren.
Prijs: € 115,- (er is geen wisselgeld. Pinnen is mogelijk)

Feestje met voorstelling

Bij dit circusfeestje krijgen de deelnemers eerst les in verschillende circustechnieken. Daarna kiezen ze een techniek die ze het leukst vinden, studeren ze een act in en kiezen ze een kostuum. Als afsluiting van het feestje geven alle kinderen een voorstelling aan de ouders die komen kijken. Dit feestje kan alleen plaatsvinden op zondagmiddag en is geschikt voor kinderen vanaf groep 4.


Duur: 4 uren.
Prijs: € 245,-

Dit feestjes is ook erg leuk met kinderen en volwassenen samen, tijdens bijvoorbeeld een familiedag!

Foto Maken

Algemene informatie
Groepsgrootte kinderfeest:
Kinderen uit groep 3:                maximaal 8
Kinderen uit groep 4:                maximaal 10
Kinderen uit groep 5 of hoger:   maximaal 12
(Aantallen zijn inclusief de jarige. In overleg zijn feestjes voor meer kinderen wel mogelijk, daar zijn extra kosten aan verbonden.)
In de pauze is er ranja met een koekje.

Voor volwassenen is het maximum aantal deelnemers 15 personen. Voor een offerte voor een feestje voor volwassen kunt u contact opnemen met Santelli.

Voor een circusfeestje kunnen wij natuurlijk ook bij u op locatie komen.

Feestje boeken
Het bespreken of boeken van een circusfeestje of vragen stellen over beschikbare data en tijden kan alleen telefonisch (050 313 9575). Een circusfeestje moet minimaal een week van tevoren geboekt worden. Kijk voor meer informatie naar de algemene voorwaarden.
Dit nieuwsbericht is van Circus Santelli (voorstellingen, kinderfeestjes, cursussen, workshops)
https://www.jeugdcircus.nl/cms/news.php?extend.13