Kinderfeestjes

Een spetterend feest geef je bij Circus Santelli!

Met inmiddels jarenlange ervaring weten de trainers bij Circus Santelli als geen ander hoe ze een (verjaardags)feest kunnen organiseren voor diverse leeftijden. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de diverse niveaus zodat de middag voor iedereen een succes is. Ook combinaties van kinderen en volwassenen zijn mogelijk. Van jongleren tot trapeze zwaaien, eenwielfietsen en kogellopen; na een feest bij Circus Santelli heb je kennis gemaakt met toffe nieuwe circustechnieken!


Het feestje
Tijdens een circusfeestje maken deelnemers kennis met verschillende circustechnieken. Onder begeleiding van een trainer gaan de kinderen aan de slag met onder andere: ballopen, jongleren, acrobatiek en éénwielfietsen.
Dit feestje is voor kinderen vanaf groep 2 en kan plaatsvinden op: woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur, Vrijdag van 13.30-15.30 uur (of 13.30-15.00 uur voor kleuters), vakanties, margedagen, zaterdag en zondag tijden in overleg. 

NB. tot 1 september 2020 zijn vrijwel alle dagen en tijden mogelijk in overleg.

Duur: 2 uren.
Prijs: € 115,00

Feestje met voorstelling

Bij dit circusfeestje krijgen de deelnemers eerst les in verschillende circustechnieken. Daarna kiezen ze een techniek die ze het leukst vinden, studeren ze een act in en kiezen ze een kostuum. Als afsluiting van het feestje geven alle kinderen een voorstelling aan de ouders die kunnenkomen kijken. Dit feestje kan alleen plaatsvinden op zondagmiddag en is geschikt voor kinderen vanaf groep 4.


Duur: 4 uren.
Prijs: € 245,-

Dit feestjes is ook erg leuk met kinderen en volwassenen samen, tijdens bijvoorbeeld een familiedag!

Foto Maken

Algemene informatie
Groepsgrootte kinderfeest:
Kinderen uit groep 2 en 3:         maximaal 8
Kinderen uit groep 4:                maximaal 10
Kinderen uit groep 5 of hoger:   maximaal 12
(Aantallen zijn inclusief de jarige. In overleg zijn feestjes voor meer kinderen wel mogelijk, daar zijn extra kosten aan verbonden.)

Voor volwassenen is het maximum aantal deelnemers 15 personen. Voor een offerte voor een feestje voor volwassen kunt u contact opnemen met Santelli.

Feestje boeken
Het bespreken of boeken van een circusfeestje of vragen stellen over beschikbare data en tijden kan per telefoon: 050-3139575. We zijn in elk geval bereikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 11 en 15 uur.

Een circusfeestje moet minimaal een week van tevoren geboekt worden. Kijk voor meer informatie naar de algemene voorwaarden.
Dit nieuwsbericht is van Circus Santelli (voorstellingen, kinderfeestjes, cursussen, workshops)
https://www.jeugdcircus.nl/cms/news.php?extend.13