Voorstellingen

Circus Santelli beschikt over een tweetal voorstellingsgroepen waarmee ze het land doortrekt. We treden op in theater, op feesten, braderieen en alle andere plaatsen waar wij graag een bijdrage doen aan uw feestvreugde. Naast de voostellingsgroepen beschikt Santelli ook regelmatig over kleinere acts waarmee kan worden opgetreden.

Voor boekingen kunt u contact opnemen met Circus Santelli. Telefonisch 050-3139575 (bereikbaar zijn: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 11 tot 15 uur), via email aan info@santelli.nl of via ons contact formulier.

GwasmallDe voorstellingsgroep van Santelli speelt de voorstelling 'Gewoon Anders'.

Zestien jongeren tussen de 12 en 16 jaar verrassen het publiek met een afwisselende circusvoorstelling op, naast, achter, langs en met 18 houten blokken.

Een afwisselende circusvoorstelling met verrassende effecten door creatief gebruik van de blokken. Met mooie bouwwerken, verre sprongen, hoge piramides, spannende trucs en genietende artiesten. Spectaculair en… Gewoon Anders!

‘Die achttien uitneembare blokken vormen in verbazingwekkend mooi geregisseerde changementen een verrassend centraal element voor knappe choreografieën waarin zich smaakvol gekostumeerde acts zich in figuren en formaties voltrekken. Er schuilt een heldere artistieke visie achter, die de kreet ‘gewoon anders’ recht doet.
In soepele overgangen, maar zeker niet gemakzuchtig, werken de artiesten hun toeren gedisciplineerd af, ritmisch geconstrueerd op uitstekend gekozen muziek. Verre van gemakkelijk qua techniek en toch met een stralende zelfverzekerdheid die niets van premièrespanning verraadt. Er wordt niet gegokt op zoete vertedering, maar op kwaliteit en geestige vondsten.’
Jacques d’Ancona, DvhN 23-4-2018
Trapezeewa Zestien Jonge talenten tussen de 8 en 12 jaar zetten hun eerste stappen op het circustheaterpodium en spelen de voorstelling 'Er was eens...'.

Er was eens een groep jonge talenten…
Graag nemen zij je mee op een indrukwekkende reis door sprookjesland.

Daar wordt Rapunzel uit de trapeze gered door haar prins en
vertonen de Bremer stadsmuzikanten de knapste piramides.
De 7 dwergen voeren trucs uit op ladders en vinden slapende Sneeuwwitje,
de drie biggetjes vluchten voor de wolf op eenwielers en
Doornroosje wordt ontwaakt door haar jonglerende prins.

Kom kijken hoe de mooiste sprookjes echt tot leven komen!

De vijftien jonge talenten van circus Santelli zijn tussen de acht en de twaalf jaar oud. Zij trainen gemiddeld 6 uur in de week en zijn in topvorm voor de uitvoering van deze prachtige voorstelling. Vijftig minuten verwondering en verbazing.

Ga je mee op deze wonderlijke reis?
Dit nieuwsbericht is van Circus Santelli (voorstellingen, kinderfeestjes, cursussen, workshops)
https://www.jeugdcircus.nl/cms/news.php?extend.4